Ditt nya kontor

Välkommen till Jakobsbergsgatan 24

Kontoret idag är så mycket mer än en plats för arbete. Numera går man till jobbet för att mötas, utbyta idéer och bygga kultur.

Allt detta bygger vi in på Jakobsbergsgatan 24, som kommer att rymma alltifrån gemensamma lokaler och gårdar för möten, events, konferenser och utställningar.

Som hyresgäst här blir ni automatiskt en del av ett inspirerande och socialt sammanhang. Husets många gemensamma ytor och konferensrum  bjuder in till spontana möten och gör det enkelt att mötas, ha event eller arbeta utanför den egna lokalen.

Ett kontor där man vill umgås och vara

Jakobsbergsgatan 24 är utformat med tanke på framtidens arbetsplats och rymmer totalt 15 000 kvm kontors- och mötesyta med planerad inflytt 2024.

Huset har en gemensam vacker entré som leder in till en bemannad reception som underlättar livet för alla som vistas och arbetar i fastigheten. De ljusa bottenvåningarna bjuder på stora gemensamma mötesytor, många konferensrum och hörsal. Här finns även garage, laddstolpar och cykelrum i huset.

I kvarteret finns också tillgång till gym, en stor innergård, gemensamma takterrasser och MOOD Districts stora utbud av butiker, restauranger och service.

Det här är Elements Stockholm

Med ingång från Jakobsbergsgatan, ligger Elements Stockholm – ett innovationsekosystem som knyter ihop hyresgästerna på Jakobsbergsgatan 24 genom ett medlemskap.

Som medlem i Elements Stockholm är du en del av ett nätverk av entreprenörer, innovatörer och snabb- växande företag inom olika kluster, som strävar efter att lösa några av vår tids största utmaningar.

Här samlas företag och entreprenörer i olika kluster, för att diskutera ämnen som AI, fintech och innovation – i en unik och inspirerande miljö.

Här ligger Jakobsbergsgatan 24

Jakobsbergsgatan 24 ligger i hjärtat av Mood District och ramas in av några av huvudstadens mest centrala och livliga gator. Nu utvecklar vi den anrika kontorsfastigheten till en toppmodern, dynamisk och inspirerande arbetsplats mitt i Stockholm city.

Visionen är att skapa ett så hållbart, modernt och flexibelt kontor som möjligt – inte bara för dagens hyresgäster, utan för många framtida generationer.

Varmt välkommen!